none 2310 707 957none info@obstetric.gr

Όροι χρήσης

Αποκλεισμός ευθύνης για πληροφορίες – συμβουλές
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο obstetric.gr είναι γενικές και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού, που είναι και ο υπεύθυνος για την υγεία σας.

Σύγκρουση συμφερόντων (conflict of interest)
Το obstetric.gr δηλώνει ότι για τα θέματα που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα, δεν υπάρχει οποιοδήποτε σύγκρουση συμφερόντων (ΕΟΦ, αριθ. πρωτ.47558 / 4-07-2012)

Δεσμοί (Links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (ιστοσελίδες)
Το obstetric.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων (links). Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες, οι οποίες και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το obstetric.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτές κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Περιορισμός ευθύνης
Το obstetric.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύονται στο obstetric.gr, αλλά και τα περιεχόμενα των εικόνων, διαγραμμάτων και του υπόλοιπου περιεχομένου της ιστοσελίδας, προορίζονται αποκλειστικά, για ενημερωτικό σκοπό. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την ιατρική επίσκεψη, τη γυναικολογική ή άλλη εξέταση, τις παρακλινικές εξετάσεις αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Πρέπει πάντοτε να αναζητήσετε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας. Μην αγνοήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο obstetric.gr. Σε περίπτωση που πιστεύετε πως έχετε κάποιο επείγον πρόβλημα, επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο obstetric.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Η ιστοσελίδα obstetric.gr μπορεί να περιέχει πληροφορίες ή αναφορές που να θεωρηθούν ως σχετιζόμενες με τη σεξουαλικότητα. Εάν θεωρείτε πως προσβάλλεστε από τέτοιο υλικό, παρακαλούμε να μη συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα αυτή. Το obstetric.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το obstetric.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλη συγγενική ιστοσελίδα (site) ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το obstetric.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του obstetric.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει συνολικά ή τμηματικά αντικείμενο πώλησης και εμπορικής εκμετάλλευσης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι εμπορική χρήση, και η αναδημοσίευση σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το obstetric.gr και με διατήρηση ενεργού συνδέσμου προς την αρχική σελίδα δημοσίευσης, για να διασφαλίζεται άμεση πρόσβαση σε τυχόν ενημερώσεις ή διορθώσεις του αναδημοσιευμένου κειμένου, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του obstetric.gr.

MAIN MENU